Η ομάδα

Άλκης Σκούρας

Ο Άλκης γεννήθηκε στην Λουκέρνη της Ελβετίας το 1978. Αποφοίτησε το 2001 από το Πανεπιστήμιο Greenwich του Λονδίνου έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του ως πολιτικός Μηχανικός, έχοντας εξειδικευτεί στο μεταπτυχιακό του στο Project Management. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2003. Εργάστηκε από το 2003 έως το 2017 σε γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο των δημόσιων έργων, του Development και του Project management.
Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες εξειδικευμένα έργα όπως κατασκευή πολυτελών κατοικιών (συμμετοχή σε πάνω από 100 κατοικίες), κατασκευή γραφειακών χώρων, μεταλλικών κτιρίων και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία των Αθηνών. 
Από το 2017 ίδρυσε τη ASK CONSTRUCTION MANAGEMENT με έδρα τη Γλυφάδα και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών με σκοπό την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στη διαχείριση, το συντονισμό και την εκτέλεση κατασκευαστικών έργων, καθώς και την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε εταιρίες, δημόσιους φορείς και ιδιώτες.

Associates

Μάνια Γρηγοράκη

Η Μάνια σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάζεται ως αρχιτέκτονας μηχανικός από το 1991. Λειτουργώντας μέσα από το δικό της Αρχιτεκτονικό γραφείο απέκτησε πολυετή εμπειρία στην δημιουργία σύγχρονης κατοικίας με έμφαση στην τεχνική λύση, τη λειτουργικότητα, την αισθητική, τη βέλτιστη αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου και την αειφορία, βοηθώντας τους πελάτες της να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο. Έχει άριστη γνώση του νομικού πλαισίου και των οικοδομικών κανονισμών. Έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 κατοικίες, νεόδμητες η ανακατασκευασμένες, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με έμφαση στο παραλιακό μέτωπο. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες τεχνικές εταιρίες υπογράφοντας συγκροτήματα κατοικιών ιδιαίτερης αισθητικής σε Βούλα, Γλυφάδα, Βάρκιζα. Ελληνικό, Φάληρο και Χαλάνδρι. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς κερδίζοντας βραβεία και επαίνους.

Παναγιώτης Μπέσκος

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στο Αίγιο το 1971. Αποφοίτησε το 1996 από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έκτοτε εργάζεται στο χώρο της κατασκευής κατοικιών κυρίως στα νότια προάστια. Από το 1997 ασχολείται και με τη σύνταξη μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων. Έχει συμμετάσχει στην μελέτη και κατασκευή ιδιαίτερα απαιτητικών κτιρίων και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία των Αθηνών. Έχει μεγάλη εμπειρία στην έκδοση μελετών ενεργειακής απόδοσης και στην επιλογή των κατάλληλων συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και εύρυθμη λειτουργία των κτιρίων.

Πολυχρόνης Ρουσσάκης

Ο Πολυχρόνης είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εργάζεται ως δομοστατικός από το 1990. Έχει πολυετή εμπειρία σε έργα μεγάλης κλίμακας, όπως σε έργα του ΟΤΕ, στο Μετρό Αθηνών, της Εγνατίας Οδού και του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης μεταξύ άλλων. Ως δομοστατικός, εργάζεται για την ασφάλεια κτιρίων τόσο σε αστικά όσο και και βιομηχανικά πεδία, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ τα τελευταία 20 λειτουργεί και ως σύμβουλος κατασκευών στον τομέα της στατικότητας σε μεγάλα κατασκευαστικά project.

Μανώλης Αυγουστής

Ο Μανώλης είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά από το 1995 και μέλος της Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ) από το 1997, ενώ από το Μάιο του 2012 είναι ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων. Αντικείμενο του είναι η έκδοση αδειών δόμησης για ανέγερση οποιασδήποτε οικοδομής και χρήσης (κατοικίες, γραφεία – καταστήματα, βιομηχανικά – βιοτεχνικοί χώροι κ.α.).